Stichting BIB (Begeleiding in Balans)
Dagbesteding 
 
 
 Stichting Bib is op de volgende feestdagen dicht:

Maandag 18 April 2022 is tweede paasdag

Woensdag 27 April 2022 is Koningsdag

Donderdag 26 Mei 2022 is het Hemelvaart

Maandag 6 Juni 2022 is het tweede Pinksterdag
 Welkom 

Een dagbesteding op maat voor mensen met een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en/of autisme. BIB is een zelfstandig bedrijf dat gevestigd is op de Kinderboerderij van Stichting Balans in de wijk Overhees, Soest omgeving Amersfoort. We mogen gebruik maken van alle faciliteiten. Dit biedt BIB dus een hoop mogelijkheden dat de zorg ten goede komt, denkt u onder andere aan een zorgboerderij.


Want bij BIB staat de cliënt voorop! 

 

Er zal dus ten alle tijden gekeken en afgestemd worden op de behoefte van de cliënt. Dit maakt dat er bewust gekozen is om niet meer dan vier cliënten per 2 begeleiders toe te wijzen, bestaande uit een beroepskracht en een BBL leerling. Een kleinschalige dagbesteding dus. Wij zijn al werkzaam in de gehandicaptenzorg. We hebben dus veel ervaring met deze doelgroep. Verdere informatie vindt U onder het kopje: Over ons. Daarbij komt dat Mirjam Castein in de wijk woont dus ook nog dicht bij de buurt staat. De lijnen zijn dus kort. BIB heeft zijn dagbesteding elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur. Er wordt ook goed gekeken of de cliënten bij elkaar passen. We zijn ons bewust dat dit geen vanzelfsprekendheid is. 

Per November 2018 heeft BIB zich gebarentaal voor Doven en slechthorenden eigen gemaakt. We hebben een cursus gebarentaal gevolgd. Alhoewel het nog best lastig is, blijven we oefenen.

De kinderboerderij de Veenweide beschikt over een invalidetoilet. 

We plannen een intake (op locatie indien dit gewenst is). Wanneer beide partijen akkoord zijn, stellen we een zorgovereenkomst op.
 

Openingstijden

Openingstijden

ma-do  maandag-donderdag:   09:00-15:00
vr  vrijdag:   0900-15:00


Alle werkdagen geopend