Website statistieken gratis, LetsStat X1
BIB (Begeleiding in Balans)
Dagbesteding 
 
 
 

                                   Welkom bij dagbesteding BIB!

 

Een dagbesteding op maat voor mensen met een verstandelijke beperking, (niet aangeboren) hersenletsel en/of autisme. BIB is een nieuw en zelfstandig bedrijf dat gevestigd is op de Kinderboerderij van Stichting Balans in de wijk Overhees, Soest omgeving Amersfoort. We mogen gebruik maken van alle faciliteiten. Dit biedt BIB dus een hoop mogelijkheden dat de zorg ten goede komt, denkt u onder andere aan een zorgboerderij.


Want bij BIB staat de cliënt voorop! 

 

Er zal dus ten alle tijden gekeken en afgestemd worden op de behoefte van de cliënt. Dit maakt dat er bewust gekozen is om niet meer dan drie cliënten per begeleider toe te wijzen. Een kleinschalige dagbesteding dus. Wij zijn al werkzaam in de gehandicaptenzorg. We hebben dus veel ervaring met deze doelgroep. Verdere informatie vindt U onder het kopje: Over ons. Daarbij komt dat Mirjam Castein in de wijk woont dus ook nog dicht bij de buurt staat. De lijnen zijn dus kort. BIB heeft zijn dagbesteding elke maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 15.00 uur. Er wordt ook goed gekeken of de cliënten bij elkaar passen. We zijn ons bewust dat dit geen vanzelfsprekendheid is. 

We plannen dan een intake (op locatie indien dit gewenst is). Wanneer beide partijen akkoord zijn, stellen we een zorgovereenkomst op.
 

Openingstijden

Openingstijden

ma, di  maandag, dinsdag:   09:00-15:00
do  donderdag:   09:00-15:00