Website statistieken gratis, LetsStat X1
Stichting BIB (Begeleiding in Balans)
Dagbesteding 
 
 
 

Over ons.

Het idee van een kleinschalige dagbesteding met verstandelijk beperkten is in 2016 ontstaan. Eerst hebben we in de buurt gevraagd of men het ook een leuk idee zouden vinden. Wij vinden het belangrijk dat er een verbinding ontstaat met de dagbesteding, kinderboerderij en buurt, een zogenoemde win-win situatie.

Even voorstellen:

Mirjam Castein:

 is werkzaam bij Stichting Sherpa. Nu 9 jaar als Senior begeleider. Ik ben enerzijds ambulant begeleider van zowel cliënten met een ZZP indicatie als een WMO indicatie. Daarnaast stuur ik het team op inhoud aan dmv het voeren van gesprekken en het bewaken van de ondersteuning sprocessen. Ook ben ik voorzitter van het team Ethische Reflectie. We houden ons bezig met ethiek en zorg. 

Daarvoor ben ik werkzaam geweest als zorgcoördinator binnen de bijzondere zorg bij Stichting Reinaerde. Dit is zowel 1 op 1 begeleiding als werken op een gesloten groep. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk werker bij Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ik ben mijn werkloopbaan begonnen bij het Pieter Baan Centrum. Ik heb een afgeronde HBO opleiding Maatschappelijk Werk.


Anita Kingsbergen:

Mijn naam is Anita Kinsbergen en ik ben geboren in 1966 in Amsterdam. In 1997 heb ik de HBO Academie voor Psycho Sociaal Welzijn afgerond en heb ik vervolgens 9 jaar bij een jeugdhulpverleningsorganisatie gewerkt. Sinds 2009 heb ik besloten als zelfstandig onderneemster de opleiding Runningtherapie te volgen om vervolgens als Runningtherapeut mensen te gaan begeleiden. In alle hectiek en drukte van mijn leven, getrouwd en moeder van drie kinderen, merkte ik bij mijzelf en bij anderen dat bewegen en in het bijzonder hardlopen het beste medicijn is tegen stress, spanningen en depressieve gevoelens.

Door mijn jarenlange ervaring als gecertificeerd  Runningtherapeut heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen met een burn-out of andere stress gerelateerde klachten. Om mij niet alleen fysiek maar ook om mijn hersenen te blijven uitdagen heb ik in 2016 besloten de HBO-ergotherapie in Utrecht te gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel handvatten gekregen om nog beter te kunnen coachen en geleerd welke (onderliggende) oorzaken voor handelingsproblemen kunnen zorgen. Ik hoop de opleiding in 2020 te kunnen afronden.

Sinds begin 2019 werk ik met veel plezier bij BIB en begeleid ik cliënten met een verstandelijke beperking op de kinderboerderij. De dagbesteding is zeer gevarieerd en het werken met dieren is voor zowel mijzelf als voor de cliënten enorm leuk.