Website statistieken gratis, LetsStat X1
BIB (Begeleiding in Balans)
Dagbesteding 
 
 
 

Over ons.

Het idee van een kleinschalige dagbesteding met verstandelijk beperkten is in 2016 ontstaan. Eerst hebben we in de buurt gevraagd of men het ook een leuk idee zouden vinden. Wij vinden het belangrijk dat er een verbinding ontstaat met de dagbesteding, kinderboerderij en buurt, een zogenoemde win-win situatie.

Even voorstellen:

Mirjam Castein is werkzaam bij Stichting Sherpa. Nu 9 jaar als Senior begeleider. Ik ben enerzijds ambulant begeleider van zowel cliënten met een ZZP indicatie als een WMO indicatie. Daarnaast stuur ik het team op inhoud aan dmv het voeren van gesprekken en het bewaken van de ondersteuningsprocessen. Ook ben ik voorzitter van het team Ethische Reflectie. We houden ons bezig met ethiek en zorg. 

Daarvoor ben ik werkzaam geweest als zorgcoördinator binnen de bijzondere zorg bij Stichting Reinaerde. Dit is zowel 1 op 1 begeleiding als werken op een gesloten groep. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk werker bij Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ik ben mijn werkloopbaan begonnen bij het Pieter Baan Centrum. Ik heb een afgeronde HBO opleiding Maatschappelijk Werk.